خرید و فروش پسته

شرح

داشتن بیش از پنج دهه تجربه در صادرات، دانش ما را برای پیشرفت و موفقیت به دست آورده است. ما طیف گسترده ای از پسته بدون پوسته بدون آفلاتوکسین، رب پسته و مغز را صادر کرده ایم. فرآیندهای پیش از ارسال ما تضمین می کند که هر پسته ای که دریافت می کنید مانند پسته قبلی بی عیب و نقص است. ما مفتخریم که گواهینامه FSSC 22000 را داریم که منجر به رضایت مشتری بالا شده است.
پسته طعم ملایمی شیرین دارد و گزینه‌های عالی برای میان‌وعده‌ها هستند، زیرا شما را سریع سیر می‌کنند و سرشار از مواد مغذی هستند. آنها یکی از معدود آجیل هایی هستند که حاوی بیشتر مواد مغذی مانند کربوهیدرات، پروتئین، اسیدهای آمینه، چربی ها و فیبرهای غذایی هستند. آنها سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس و سدیم هستند.
پسته همچنین ویتامین‌های ضروری مانند ویتامین‌های A، B6، C، E و K و همچنین تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و غیره را فراهم می‌کند. در مقایسه با بسیاری از آجیل‌ها و میوه‌های خشک دیگر از نظر کالری و محتوای چربی کمتر است. پسته یکی از سالم‌ترین آجیل‌هاست، اما به ندرت آن‌طور که باید مصرف می‌شود.
الف) پسته بلند بر سه نوع اکبری، احمد آقایی و بادامی است
ب) پسته گرد بر دو نوع کله قوچی و فندقی است

پسته در یکی از سبک های زیر ارائه می شود:

  • پسته خام
  • پسته سوخاری
  • پسته سوخاری و شور
  • پسته برشته و شور – روکش زعفرانی
درخت پسته درختی است خزان پذیر، دیر رشد و دیر رشد که ارتفاع آن به 20-33 فوت (6-10 متر) می رسد. پسته یکی از قدیمی‌ترین آجیل‌های خوراکی است و معمولاً در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در میان آجیل های درختی، پسته به نظر می رسد به ویژه در معرض آلودگی آفلاتوکسین ها باشد، اما چیزی که ما را متفاوت می کند این است که پسته بدون آفلاتوکسین را تضمین می کنیم

فواید

  • از سرطان جلوگیری می کند
    • پسته و خمیر پسته سرشار از نوعی ویتامین E به نام گاما توکوفرول هستند. نشان داده شده است که این ویتامین خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان پروستات و ریه را کاهش می دهد. پسته همچنین حامل رسوراترول است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است که تصور می شود از سرطان جلوگیری می کند.
  • التهاب را درمان می کند
    • التهاب مزمن می تواند مسئول چندین بیماری مانند آرتریت، سندرم روده تحریک پذیر، کولیت اولسراتیو و حتی آسم باشد. برخی از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و فنل ها که در پوست و مغز پسته بو داده وجود دارند، ماهیت ضد التهابی دارند و برای درمان التهاب استفاده می شوند.
  • فشار خون بالا را در بیماران دیابتی نوع دوم کاهش می دهد
    • آجیل های پرفیبر مانند پسته برای رژیم غذایی ضد دیابت توصیه می شود. آنها نه تنها به مدیریت دیابت کمک می کنند، بلکه استرس وارد شده بر قلب افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را نیز کاهش می دهند.
  • کلسترول را کاهش می دهد
    • سطح «کلسترول سالم» پسته (HDL) می تواند سطح «کلسترول بد» (LDL) را کاهش دهد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. پسته همچنین سرشار از فیبر است، ماده مغذی دیگری که برای تنظیم سطح کلسترول در قلب شما شناخته شده است.
  • سیستم عصبی
    • سطوح بالای ویتامین B6 در پسته به تشکیل اسیدهای آمینه کمک می کند. اسید آمینه به نوبه خود آمین هایی را تولید می کند که به عنوان انتقال دهنده های عصبی عمل می کنند. ویتامین B6 همچنین میلین را سنتز می کند که پوششی عایق در اطراف فیبر عصبی برای انتقال صحیح سیگنال ها ایجاد می کند. پسته همچنین سروتونین، ملاتونین و گابا تولید می کند که به کاهش استرس کمک می کند. همچنین حاوی مقادیر کمی مس است که مسئول انتقال عصبی است.
  • استخوان ها را سالم نگه می دارد
    • فواید خمیر پسته به استخوان هم می رسد. آنها دارای مقادیر شگفت انگیزی از کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند. حتی مقداری ویتامین K وجود دارد که برای سلامت استخوان بسیار مهم است. این مواد مغذی استخوان ها را تقویت کرده و از بیماری های مرتبط با استخوان جلوگیری می کند.
  • سلامت چشم را ارتقا می دهد
    • کاروتنوئیدها معمولاً با میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ مرتبط هستند. اما پسته این مزایا را هم دارد! آنها مملو از دو کاروتنوئید به نام‌های لوتئین و زآگزانتین هستند. در واقع پسته بالاترین میزان کاروتنوئیدها را نسبت به سایر مغزها دارد. خواص آنتی اکسیدانی لوتئین و زآگزانتین قوی است. آنها از بافت چشم در برابر سمیت نوری یا آسیب ناشی از نور خورشید محافظت می کنند. این یک عامل مهم در جلوگیری از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن است.
  • به کاهش وزن کمک می کند
    • اگر به دنبال کاهش وزن هستید، خوب است هر روز یک مشت پسته همراه با سایر آجیل های درختی بخورید.
  • ترویج باکتری های سالم روده
    • پسته سرشار از فیبر است که برای باکتری های روده شما مفید است. خوردن پسته ممکن است باعث افزایش تعداد باکتری هایی شود که اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مفید مانند بوتیرات تولید می کنند.
  • پسته به افزایش تعداد گلبول های قرمز کمک می کند
    • پسته حاوی مقادیر مناسبی آهن و سطوح قابل توجهی مس است که به ندرت در مورد آن صحبت می شود اما عامل بسیار مهمی در تعیین جذب آهن است

تغذیه

ارزش غذایی