خرید و فروش پسته فندقی صادراتی

خرید پسته فندقی خام

پسته فندقی نسبت به باقی اقلام پسته سایز کوچک تری دارد. این نوع پسته به خاطر ظاهر گرد و فندق مانندی که دارد نام پسته فندقی را به خود اختصاص داده است.
مرکز کشت پسته در ایران شهر های رفسنجان، کرمان، زرند و سیرجان و قسمت هایی از خراسان می باشد.

خواص پسته:

فراوانی پتاسیم موجود دز پسته باعث شادابی و رشد مو و تقویت فولیکول های سر می شود. پسته حاوی مواد مغذی مانند کربوهیدرات، آهن، کلسیم، روی و مس می باشد. پسته به علت داشتن آهن باعث خون سازی می شود و کمبود خون را از بین می برد. مواد مغذی سرشار پست باعث تقویت ذهن و مغز می شود.

آرام بخش اعصاب بوده و قلب را تقویت می کند. فیبر موجود در پسته، معده را تقویت کرده و به هضم هرچه بهتر مواد غذایی و تقویت دستگاه گوارش کمک بسیاری می کند. آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی کرده و از بروز انواع سرطان جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان موجود در پسته همچنین سطح انسولین خون را تنظیم می کند و برای افرادی که دچار بیماری دیابت هستند بسیار مفید است.

ویتامین B6 موجود در پسته به تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار کمک می کند و در جلوگیری از انواع عفونت و سرطان نقش بسیار مهمی دارد. بیوتین موجود در پسته علاوه بر تقویت ساقه مو به مرطوب کنندگی، جوان سازی و انعطاف پذیری پوست کمک شایانی می کند. یکی دیگر از مهم ترین خواص پسته تقویت بینایی و سلامت چشم است. توصیه می شود افرادی که دارای فشار خون بالا هستند از این نوع پسته که فاقد هرگونه نمک می باشد استفاده کنند.

  فواید پسته

  • از سرطان جلوگیری می کند
    • پسته و خمیر پسته سرشار از نوعی ویتامین E به نام گاما توکوفرول هستند. نشان داده شده است که این ویتامین خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان پروستات و ریه را کاهش می دهد. پسته همچنین حامل رسوراترول است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است که تصور می شود از سرطان جلوگیری می کند.
  • التهاب را درمان می کند
    • التهاب مزمن می تواند مسئول چندین بیماری مانند آرتریت، سندرم روده تحریک پذیر، کولیت اولسراتیو و حتی آسم باشد. برخی از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و فنل ها که در پوست و مغز پسته بو داده وجود دارند، ماهیت ضد التهابی دارند و برای درمان التهاب استفاده می شوند.
  • فشار خون بالا را در بیماران دیابتی نوع دوم کاهش می دهد
    • آجیل های پرفیبر مانند پسته برای رژیم غذایی ضد دیابت توصیه می شود. آنها نه تنها به مدیریت دیابت کمک می کنند، بلکه استرس وارد شده بر قلب افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را نیز کاهش می دهند.
  • کلسترول را کاهش می دهد
    • سطح «کلسترول سالم» پسته (HDL) می تواند سطح «کلسترول بد» (LDL) را کاهش دهد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. پسته همچنین سرشار از فیبر است، ماده مغذی دیگری که برای تنظیم سطح کلسترول در قلب شما شناخته شده است.
  • سیستم عصبی
    • سطوح بالای ویتامین B6 در پسته به تشکیل اسیدهای آمینه کمک می کند. اسید آمینه به نوبه خود آمین هایی را تولید می کند که به عنوان انتقال دهنده های عصبی عمل می کنند. ویتامین B6 همچنین میلین را سنتز می کند که پوششی عایق در اطراف فیبر عصبی برای انتقال صحیح سیگنال ها ایجاد می کند. پسته همچنین سروتونین، ملاتونین و گابا تولید می کند که به کاهش استرس کمک می کند. همچنین حاوی مقادیر کمی مس است که مسئول انتقال عصبی است.
  • استخوان ها را سالم نگه می دارد
    • فواید خمیر پسته به استخوان هم می رسد. آنها دارای مقادیر شگفت انگیزی از کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند. حتی مقداری ویتامین K وجود دارد که برای سلامت استخوان بسیار مهم است. این مواد مغذی استخوان ها را تقویت کرده و از بیماری های مرتبط با استخوان جلوگیری می کند.
  • سلامت چشم را ارتقا می دهد
    • کاروتنوئیدها معمولاً با میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ مرتبط هستند. اما پسته این مزایا را هم دارد! آنها مملو از دو کاروتنوئید به نام‌های لوتئین و زآگزانتین هستند. در واقع پسته بالاترین میزان کاروتنوئیدها را نسبت به سایر مغزها دارد. خواص آنتی اکسیدانی لوتئین و زآگزانتین قوی است. آنها از بافت چشم در برابر سمیت نوری یا آسیب ناشی از نور خورشید محافظت می کنند. این یک عامل مهم در جلوگیری از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن است.
  • به کاهش وزن کمک می کند
    • اگر به دنبال کاهش وزن هستید، خوب است هر روز یک مشت پسته همراه با سایر آجیل های درختی بخورید.
  • ترویج باکتری های سالم روده
    • پسته سرشار از فیبر است که برای باکتری های روده شما مفید است. خوردن پسته ممکن است باعث افزایش تعداد باکتری هایی شود که اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مفید مانند بوتیرات تولید می کنند.
  • پسته به افزایش تعداد گلبول های قرمز کمک می کند
    • پسته حاوی مقادیر مناسبی آهن و سطوح قابل توجهی مس است که به ندرت در مورد آن صحبت می شود اما عامل بسیار مهمی در تعیین جذب آهن است.

تغذیه

ارزش غذایی

تغذیه

ارزش غذایی